Over ons

In onze ruime showroom van 600m² staan circa 20 keukens opgesteld in diverse prijsklassen en in verschillende stijlen van landelijk tot modern. Ook vindt u bij ons alle denkbare apparatuur van diverse bekende merken.

Hoe gaan wij te werk?

  • Neem bij een eerste afspraak afmetingen en foto’s mee van de ruimte waar de keuken

geplaatst moet worden.

  • Wandel op uw gemak door onze showroom om te bekijken welke keukens u mooi vindt. Staar u niet blind op de keukens zoals ze bij ons opgesteld zijn, want wij leveren maatwerk. Vindt u van de ene keuken het front mooi, maar van de andere keuken het blad? Geen probleem, we combineren beide keukens.
  • Aan de hand van uw keuze en de afmetingen maken wij ter plekke een ontwerp van de nieuwe keuken inclusief benodigde apparatuur. Op een groot scherm kunt u volgen hoe de keuken vorm krijgt.
  • Als u tevreden bent over het ontwerp, maken wij direct een offerte.

En nu?

  1. U gaat akkoord met de offerte.
  2. U gaat niet akkoord met de offerte, want de keuken past niet in uw begroting. We gaan kijken of er aanpassingen mogelijk zijn.
  3. U denkt er op uw gemak over na.

 

 


Akkoord?

Fijn. Wij maken een afspraak om de keuken bij u in te meten. Vervolgens nemen we alle details nog een keer stap voor stap met u door: van handgreep tot kastdeurtje en van blad tot apparatuur. Wij hebben vaste monteurs die de keuken bij u komen plaatsen. Indien gewenst kunnen wij ook een totaalpakket leveren (denk aan het verleggen van leidingen of stukadoorswerkzaamheden).

Wie zijn wij

Sinds januari 2018 ben ik, Norbert Weidijk, eigenaar van KüchenTreff Stadskanaal. Samen met mijn medewerkers hebben wij ruim ervaring in zowel de sanitair- als de keukenbranche.

Onze filosofie is om onze klanten te helpen op de manier zoals we zelf graag geholpen willen worden. Dat betekent dat wij geen druk uitoefenen op onze klanten om direct een beslissing te nemen. Wij onderhandelen namelijk niet, maar geven direct een eerlijke en scherpe prijs, die past bij de kwaliteit keukens die wij leveren.

Ons streven is om iedereen zich bij ons vertrouwd en thuis te laten voelen. Een keuken kopen mag (graag zelfs), maar het hoeft niet.

KüchenTreff is een Duitse inkooporganisatie met ruim 400 aangesloten keukenvakwinkels in Nederland, Duitsland en België. Alle keukens worden gekenmerkt door een degelijke kwaliteit in combinatie met subliem maatwerk en een goede garantie.